Alle ingredienten voor uw feest en evenement

Turnkey totaalservice

Advies & organisatie op maat
Logistieke- en technische ondersteuning
Coördinatie / projectmanagement
Turnkey totaalservice

Turnkey totaalservice
Met turnkey of sleutelklaar wordt bedoeld dat een opdrachtgever alle taken voor de opbouw en de organisatie van een feest of evenement aan de opdrachtnemer over laat. Deze neemt dus de voorbereiding, de organisatie en alle bijkomende zaken tot de oplevering op zich en is daarmee verantwoordelijk voor het gehele plaatje. Wie huurt bij Bommelsch gaat in zee met een organisatie die een compleet evenement van begin tot eind kan faciliteren en installeren.

Omdat we turnkey kunnen opleveren, geeft dat in het offertetraject al een gerust gevoel. Als organisator hoeft u zelf niet na te gaan of u overal aan gedacht heeft. Dat doen wij voor u. Wij bedenken dat er bij een bar een aan- en afvoer voor water moet zijn, we berekenen hoeveel stroom er nodig is en maken daarbij  een stroomplan of zelfs een complete werktekening, in sommige gevallen. 

Evenementen die door ons turnkey worden opgeleverd staan altijd onder de supervisie van een van onze eventmanagers. Dat betekent dat er voortdurend iemand van ons aanwezig is om alle grote en kleinere facilitaire problemen geruisloos en professioneel op te lossen.

Storingsdienst
We nemen de verantwoordelijkheid die u van een verhuurder mag verwachten. Het is dan ook logisch dat we ook buiten kantooruren voor u klaar staan. Onze storingsdienst is daarom 24/7 bereikbaar via 06-19953248.