Alle ingredienten voor uw feest en evenement

Vinyl Rules

Geeft u een feestje voor uw vrienden en familie? Heeft u al een thema in gedachten? Nee? Bommelsch heeft voor u een gouden tip! Naast de verzorging van hapjes en drankjes is uw keuze voor muziek erg belangrijk. Deze drie ingrediënten zijn enkele belangrijke hoofdingrediënten voor het slagen van uw feest. Bommelsch bedacht het volgende concept:

Vinyl rules

Uw verjaardag, zomaar een tuinfeest of het vieren van uw trouwdag, Bommelsch komt met het unieke concept “Vinyl rules”. Twee platenspelers met een mengpaneel zijn de ingrediënten voor een uniek en gezellig feest waar u gasten nog gezellig over na zullen praten.

Muziek is er over de gehele wereld en je hele leven lang speelt muziek een grote rol in je leven. U vraagt uw gasten om hun favoriete elpees en/of singeltjes mee te nemen naar het feest Uw gasten zijn deze avond zelf de deejay. Het zal u verbazen dat er tijdens het feest veel herinneringen opgehaald worden en dat de meest onverwachte verhalen boven tafel komen. Heerlijk spreken over die goede oude tijd, die fenomenale artiesten en bands en heerlijk dansen op de meest vergeten muziek. Meestal is het gezelschap qua leeftijd zeer gemêleerd waardoor je prachtige verschillen gaat zien tussen muziekkeuzes en –stijlen.

Mocht u ze zelf niet meer hebben die mooie draaitafels dan kunt u vanaf nu bij Bommelsch een complete set met twee Technics SL 1200 mk2 draaitafels, een mengpaneel en luidspeakers huren. De complete set kost € 120,00 (exclusief BTW) voor een dag.

O ja, vergeet uw gasten niet te vragen hun kostbare vinyl, de koffer of box te merken, zodat iedereen zijn eigen kostbare eigendommen weer mee naar huis kan nemen.

(LP staat voor Long Player of Long Play Record. De langspeler kende zijn grootste successen tijdens de periode dat de popmuziek in volle bloei kwam, met als hoogtepunt de gouden jaren zestig).