Alle ingredienten voor uw feest en evenement

Over Bommelsch

Verhuur

Verhuur is al zo oud en bekend als de weg naar Rome. Was het vroeger de melkboer die voor een feestje wel wat extra stoelen en glazen kon leveren, tegenwoordig is alles te huur bij professionele verhuurbedrijven. De particulier die steeds vaker een feestje in zijn huis en/of tuin geeft, het bedrijf dat een opening, jubileumfeest of open dag organiseert, de cateraar die een opdracht op locatie moet verzorgen, of een horecagelegenheid die extra materialen nodig heeft i.v.m. een grote klus. Allemaal verschillende afnemers die extra materialen, equipment en meubels nodig hebben.

Drank

Bommelsch verhuur is er voor de horeca, particulieren en de zakelijke markt. Naast de verhuur van horecamaterialen, meubels en equipment voor de keuken, bar, catering en het restaurant, is Bommelsch drankengrossier en bieden we een compleet drankenpakket voor particulieren en bedrijven, waaronder voor de horeca en cateraars. Ook kunt u bij ons terecht voor vendingautomaten voor op uw kantoor en/of bedrijf. Wilt u een vrijblijvende afspraak maken om onze condities en aanbiedingen te bespreken, neem dan contact met ons op.

Wij voeren onder andere de merken Vrumona, Coca Cola, Gulpener, Docqmans, Bavaria, Grolsch, Heineken, Amstel bier, Jupiler, Dommelsch, Brand, Warsteiner en Hertog Jan.

Diensten

Naast de reguliere verhuur- en verkoopartikelen worden er ondersteunende diensten aangeboden,  waaronder: advies & organisatie op maat, logistieke en technische ondersteuning, coördinatie projectmanagement en turnkey totaalservice. Alle diensten zijn ontstaan vanuit jarenlange werkervaring en hebben een proactief karakter met de strekking om onze opdrachtgevers te ontzorgen.

Kortom: Bommelsch verhuur heeft alle ingrediënten voor uw feest en evenement!